Sidder du også og drømmer om krystalklart vand og skønne strande så er Cuba lige stedet for dig. Air Canada køre lige nu tilbud på flybilletter til Havanna og Caradero på Cuba i perioden oktober 2017 til marts 2018, så drømmer du om dette skønne land så er det nu du skal afsted.

Rejsedatoer:
Fly fra København til Havanna t/r den 03 okt. til den 9 okt. 2.846,-

Vil du hellere flyve en anden dag så er der lige eksempler her
28. oktober til den 6. november 2.846,-
13. november til den 26. november 2.938,-
01. december til den 8. december 2.906,-
11. januar til den 20. januar 2.906,-
12. februar til den 20. februar 2.846,-

Det er mange andre andre datoer du kan rejse på så hvis datoerne ikke passer til dig så prøv at søg her eller hvis du heller vil til Varadero

Find flybilletter
Overnatning på det 4 stjernet Hotel 4 Mosqueteros
Hotel 4 Mosqueteros

Hotel 4 Mosqueteros tilbyder komfortable omgivelser, mens Havanna besøges. Det tilbyder tagterrase, ekspres check-ind/check-ud og døgnåben reception. Gæsterne på dette 4-stjernet mini hotel kan bestille ture med hjælp fra turskranken. Lufthavnstransferog vækning er tilgængelig ved forespørgsel. Hotel 4 Mosqueteros værelser inkluderer regn-bad og kaffemaskine. De har alle aircondition og tilbyder minibar, køleskab, spiseområde på værelset. Hotel 4 Mosqueteros har en ideel base, når Tropicana og El Capitolio skal opleves. Mini hotellet er 20 minutters gang fra Temple Beth Shalom, University of Havana og kun 10 minutters kørsel fra Morro Castle.

Vil du heller hvad en billigere overnatning, så er der masser af lækre homestays på Cuba. Så du kan finde overnatning i perioden fra 755,- for alle 6 nætter.

Find overnatning

Homestay giver mulighed for at bo hos en cubansk familien. Oplev Cuba på en helt ny måde, bo hos dem, spis evt. aftensmad med hele familien og oplev deres kultur på en helt ny måde.