Spis Michelin-mad til lavpris og oplev Budapest for kun 1.370,- inkl. fly og hotel (7 dage)

Spis Michelin-mad til lavpris og oplev Budapest for kun 1.370,- inkl. fly og hotel (7 dage)

Er du til smukke bygninger, fantastisk shopping, store seværdigheder, skønne pladser, glimrende restauranter og caféer, spa-oplevelser udover det sædvanlige og utroligt, lækker mad, så er en ferie i Budapest lige noget for dig.

Med de mange bygninger i forskellige stilarter, Donau-flodens drivende vandmasser, det imponerende parlament og den gamle borg er der en helt fantastik stemning i Budapest, der måske er den smukkeste hovedstad i hele Østeuropa.


Flybilletten:
Budapest fra kun 359,- (7 dage)

København: Ons. 15. aug – Tor. 22. aug (2017)
Billund: Ons. 14. sep – Tor. 21. sep (2017)

København til 359,-   Billund til 546,-

Alternative afgange

2-dages tur fra København til 325,- (Ons. 24. okt – Tor. 26. aug) Søg her
Eller en 4-dages tur fra Billund til 608,- (Ons. 3. aug – Tor. 7. aug) Søg her


Hotellet:
Full Moon Design Hostel Budapest 2.022,- (7 dage, 2 personer)

København: Ons. 15. aug – Tor. 22. aug (2017)
Billund: Ons. 14. sep – Tor. 21. sep (2017)

Hotel til København rute  Hotel til Billund rute

Oplev de termiske bade

Lige nedenfor citadellet ligger et af Budapests mange kildevandsbade, hvor vandet i bassinerne er naturligt opvarmet kildevand, der kommer op fra jorden under bygningen. Besøg for eksempel det verdensberømte Gellert-bad og spa, hvor du kan svømme i smukke indendørs bassiner, der er omgivet af høje søjler. Du kan også besøge Széchenyi-badet som er udenfor og bade i de store udendørs pools, der er meget populære på de varme sommerdage.

Bestil her:

Széchenyi-badet: szechenyispabaths.com
Gellertbadet: www.gellertbath.com

Vandet i bassinerne er naturligt opvarmet kildevand, der kommer op fra jorden under bygningen

Gastronomi i verdensklasse til lavpris

En michelinstjerne er mere eller mindre garanti for kvalitet, uanset hvor restauranten ligger, men i Budapest er den også garanti for, at god gastronomi ikke nødvendigvis er en dyr fornøjelse. Det gør restauranterne til et oplagt supplement af et besøg i den ungarske hovedstad.

Costes Restaurant

www.costes.hu

Costes Restaurant er den første ungarske restaurant, der fik en michelinstjerne. Det skete i marts 2010, og restauranten har formået at holde fast i sin stjerne lige siden. Costes er en fin restaurant trods sin beliggenhed i den mere folkelige gade Raday utca. Costes satser har specialiseret sig i fire- til syvretters gourmetmenuer, som tilbydes med dertilhørende vinmenuer. Costes Restaurant har en imponerende samling af vine, hvor hovedvægten ligger på vine fra hele Ungarn.

En fireretters menu koster med/uden vin 560/820 kroner, mens en syvretters menu fås til 820/1260 kroner. Der bliver lagt 12 procent ekstra på for service. Bord kan reserveres på restaurantens hjemmeside.

Se flere her: Michelin restauranter i Budapest