En af verdens mest specielle, men også mest enestående byer. Du kan stå på ski i det kæmpemæssige shopping-center, køre i off-road safari i ørkenen, skydive fra et fly,  eller bare dase ved poolen. Byen er en spændende blanding af 1001 nats eventyr og moderne skyskrabere som med garanti vil imponere de fleste.

Tillæg for 4-stjernet luksus hotel  til kun 717,- pr. person for 8 nætter. Totalpris for fly og hotel er 2.942,- pr. person.

København – Dubai (7 nætter)

Maj. 21. maj 2018  –  Tir. 29. maj 2018

Se flytilbud her

Se forslået hotel

Se flere spændende hoteller her

Kun 10 minutters gang fra Al Rigga Metro Station ligger Emirates Concorde Hotel & Residence, som gør det til en ideel base mens de besøger Dubai. Det er udstyret med en udsigt over Dubai Bugt, og tilbyder sauna, opvarmet bassin og tyrkisk dampbad.

Dette hotel, der ligger i Dubai, tilbyder gratis shuttle-service og gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Faciliteterne inkluderer ansigts- og kropsbehandlingerne, plus 24 timers roomservice og overvåget parkering.

Alle værelserne er udstyret med aircondition, og har køleskab, spabad og minibar. Alle værelserne omfatter te/kaffe-faciliteter, tekøkken og klipklappere.

Emirates Concorde Hotel & Residences restaurant er åben til frokost og middagsmad og er et bekvemmeligt sted for dem som foretrækker at opholde sig i nærheden af alt det som ejendommen har at byde på. Et bredt udvalg af spisesteder ligger også tæt på ejendommen.

Emirates Concorde Hotel & Residence er et bekvemt sted at opleve i nærheden af Burj Khalifa og Dubai Creek, såvel som alt det, det lokale område har at tilbyde. Den hjælpsomme stab vil være tilgængelig ved tour skranken til at booke udflugter, sightseeing og turer i Dubai.

 Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.