Rejsesiden Dette tilbud blev fundet af: Rejsesiden

Afbudsrejser i uge 28 og 29

Afbudsrejser i uge 28 og 29

Afbudsrejser i uge 28 og 29

Det er ikke for sent at planlægge en sommerferie! Der er masser af tilbud i uge 28 og 29 for dem, der ønsker at tage på en rejse i sidste øjeblik. Populære destinationer omfatter spændende aktiviteter for børn, unge og gamle. Flyrejser til sol, sommer og forfriskende strandoplevelser er tilgængelige fra Aalborg, Billund eller Københavns lufthavne i juli. Når rejsende søger efter pakkerejser i uge 28 eller 29, vil de se, at rejseselskaberne er ivrige efter at sælge ferier.

Afrejse i uge 26

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Fra Aarhus

Fra Hamborg

Afrejse i uge 27

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Fra Aarhus

Fra Hamborg

Afrejse i uge 28

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Fra Aarhus

Fra Hamborg

Afrejse i uge 29

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Fra Aarhus

Fra Hamborg

Afrejse i uge 30

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Fra Aarhus

Fra Hamborg

Afrejse i uge 31

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Fra Aarhus

Fra Hamborg

Tilbuddene inkluderer:

  7 nætter inkl. fly tur/retur og hotel

Sommeren er feriens tid, og mange mennesker søger information om de bedste sommerferiedestinationer. Nogle familier foretrækker at blive tæt på hjemmet, mens andre er klar til at rejse længere væk. Uanset hvilken destination du foretrækker, er der nogle gode tilbud at finde i denne uge. Her er blot nogle få af de tilbud, der er tilgængelige.

Der er masser af tilbud i uge 28 og 29 for dem, der ønsker at tage på en rejse i sidste øjeblik. Populære rejsemål omfatter spændende aktiviteter for børn, unge og gamle. Flyrejser til sol, sommer og forfriskende strandoplevelser er tilgængelige fra Aalborg, Billund eller Københavns lufthavne i juli. Når rejsende søger efter afbudsrejser i uge 28 eller 29, vil de se, at rejseselskaberne gerne vil sælge restpladser på all-inclusive ferier eller på hotel og fly alene. Så uanset om du er den impulsive ferieplanlægger, eller om det danske sommervejr ikke blev som du havde håbet – ja, så har du masser af muligheder for at komme af sted på en god deal!

Hvis du er på udkig efter en sommerferie med familien, så kan Købehavns, Billund eller Aalborgs Lufthavn tilbyder nogle gode tilbud til dem, der ønsker at rejse længere væk denne sommer. Uanset hvad dine ferieplaner måtte være, er der helt sikkert et tilbud, der passer dig.

Så hvad venter du på? Der er masser af gode tilbud til rådighed for dem, der ønsker at tage på en sidste øjebliks sommerrejse. Uanset om du ønsker at blive tæt på hjemmet eller tage længere væk, er der helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov. Så begynd at planlægge din rejse i dag!

Ferie i skolernes sommerferie

Sommerferien er en god tid til at tage væk som familie. Der er masser af tilbud i uge 28 og 29 for dem, der ønsker at tage på en sidste øjebliks rejse. De populære rejsemål omfatter spændende aktiviteter for børn, unge og gamle. Flyrejser til sol, sommer og forfriskende strandoplevelser er tilgængelige fra Aalborg, Billund eller Københavns lufthavne i juli. Så uanset om du er den impulsive ferieplanlægger, eller om det danske sommervejr ikke blev som du havde håbet – ja, så har du masser af muligheder for at komme væk.

Børnene på vej til poolen

Foto (c) Arand via istockphoto
Foto (c) StockPlanets via istockphoto

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.