7 dage på lækkert 4 stjernet hotel på Malta i kolde november fra kun 1.883,-

7 dage på lækkert 4 stjernet hotel på Malta i kolde november fra kun 1.883,-

Når vinteren presser sig på her hjemme så er det skønt lige at få et par dage i varmen på Malta. I november ligger temperaturen imellem 16 og 22 grader på Malta og det er jo noget over hvad gennemsnits temperaturen er her hjemme i regnvåde Danmark.

Fly fra København den 25. november og hjem igen den 02. december
så du har 8 dage i varmen fra 921,-

Se flytider og bestil fly

Bo på det lækre 4 stjernet hotel Park Hotel Sliema fra kun 962,- (Pris for 2 personer)

Bestil hotel her

Der er udstyret med jacuzzi, tagpool og sauna, og dette moderne hotel er en kort køretur fra St Julians. Det er beliggende i Sliema, som er omringet af forskellige populære butikker og er minutter til fods fra Sliema Ferries.

Der er udstyret med udsigt over Valletta, og Park Hotel Sliema er et bekvemt sted, for dem der vil ud og opleve de lokale attraktioner i Sliema. Faciliteterne inkluderer gratis Wi-Fi dykkercenter og 24 timers roomservice. Det har også et fintesscenter med svømmebassin.

Park Hotel Sliema tilbyder 152 værelser, og er udstyret med aircondition. Til dem som ønsker at forberede deres egen mad, er der tekøkken som er udstyret med mikroovn og køleskab.

De gæster som opholder sig på Park Hotel Sliema kan nyde en unik middags-oplevelse på restauranten, som er ideelts beliggende for dem som ønsker at opholde sig i nærheden til et måltid. Omaftenen er gæsterne inviteret til at slappe af i den hyggelige loungebar. Et bredt udvalg af caféer og restauranter ligger også tæt på ejendommen.