Rejsesiden Dette tilbud blev fundet af: Rejsesiden

4 dage i Berlin for 420,- i uge 8 inkl. hotel

4 dage i Berlin for 420,- i uge 8 inkl. hotel

Berlin er fyldt med historiske perler, kulturelle nyskabelser og dejlige, grønne områder rundt om i byen. Se på kunst, tag på shopping, gå til koncerter, spis på en af de utallige restauranter eller caféer. Hav en skøn rejse til Berlin.

4 dage i Berlin for 420,- i uge 8

Fly fra Billund 143,- 18 feb. til 21. feb.

Se flybilletten her

Fly fra København 454,- 18 feb. til 21. feb.”

Se flybilletten her

Bo på A&O Berlin Hauptbahnhof 277,- pr. person

Se hotel her
Alternative hoteller

Alternative rejsedage fra Billund
21 feb. til 23 feb. (145,-)
19 maj til 23 marts (143,-)
21 marts til 25 marts (145,-)

Søg alternative flyafgange her

Selv om Berlin ikke ligger længere væk, end man sagtens kunne tage toget eller bilen derned, er det nu skønt at slippe for den lange transporttid. Det er der mange, der har fået øjnene op for, og derfor er det blevet mere populært at flyve til Berlin.

Berlin er byen, hvor du mærker fortidens betydning og fremskridtets power på én gang. Byen har et væld af kulturinstitutioner, og det er da også imponerende som kulturscenen er blomstret op i Berlin i løbet af de sidste 10-20 år. Så er du til teater eller musik, finder du helt sikkert en masse spændende events i Berlin. Det hurtige tempo som kulturscenen er vokset i, er sandsynligvis også årsag til, at du finder et meget aktivt natteliv i Berlin. Det er en af de europæiske storbyer med flest unge mennesker, så der er hele tiden gang i den.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.