4 dage i Alicante i januar fra 717,- incl. fly og 3-stjernet hotel.

4 dage i Alicante i januar fra 717,- incl. fly og 3-stjernet hotel.

Temperaturen i Alicante i januar ligger normalt imellem 15 og 18 grader og det er noget bedre end det regn og sjask vi normalt har her hjemme.

Fly 22/01 – 26/01 325,-
BESTIL HER

Alternative afrejsedage
26/01 – 02/02 377,-
02/02 – 09/02 482,-
Vil du afsted nogle helt andre datoer så søg her

Hotel Mio Cid
BESTIL HER

Med en beliggenhed blandt en række af de mest populære turistattraktioner, butikker og restauranter, gør Hotel Mio Cid ideelt for de gæster der vil opeve Alicante og dets omgivelser. Det omfatter også tagterrase, plus udsigt over havet og haven.

Hotellet er udstyret med en døgnåben reception, såvel som gratis trådløst internet på alle offentlige områder og børnebassin. Som en ekstra service, tilbyder det overvåget parkering, biludlejnings-skranke og opbevaring af bagage. Det har også et fintesscenter med svømmebassin.

Hotel Mio Cid tilbyder hyggelige og tematiske værelser, der er indrettet med kabel/satellit-tv, varme og fladskærms-tv. Alle værelserne omfatter radio, eget badeværelse og telefoner.

Hotel Mio Cids restaurant; Tizona er et populært sted at nyde et måltid. Omaftenen er gæsterne velkommen til at nyde en drink i den hyggelige loungebar.

Hotel Mio Cid ligger en gåtur fra Lucentum. Port of Alicante ligger blot en kort køretur fra hotellet.

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.