3 nætter på 3-stjernet hotel i Berlin inkl. fly fra København kun 721,-

3 nætter på 3-stjernet hotel i Berlin inkl. fly fra København kun 721,-

Selv om Berlin ikke ligger længere væk, end man sagtens kunne tage toget eller bilen derned, er det nu skønt at slippe for den lange transporttid. Det er der mange, der har fået øjnene op for, og derfor er det blevet mere populært at flyve til Berlin.

Berlin er byen, hvor du mærker fortidens betydning og fremskridtets power på én gang. Byen har et væld af kulturinstitutioner, og det er da også imponerende som kulturscenen er blomstret op i Berlin i løbet af de sidste 10-20 år. Så er du til teater eller musik, finder du helt sikkert en masse spændende events i Berlin. Det hurtige tempo som kulturscenen er vokset i, er sandsynligvis også årsag til, at du finder et meget aktivt natteliv i Berlin. Det er en af de europæiske storbyer med flest unge mennesker, så der er hele tiden gang i den.

Grand Hostel Berlin tilbyder elegant indkvartering i Berlin, og er få minutter til fods fra Mockernbrucke Underground Station. Gæsterne kan også benytte gratis internet overalt på ejendommen. Fra 378,- pr. person i 3 nætter.

København – Berlin (3 dage)

Ti. 27. februar 2018  –  Fr. 02. marts 2018

Se flybillet

Se anbefalet hotel

Se andre billige og spændende hoteller her

Alle priser på Rejsesiden.dk er opgivet i “pris pr. person ved 2 personer”. Hotelprisen vil typisk være opgivet i “totalpris for 2 personer” i rejsens periode hos hotelsiden. Ønsker man fx opgraderet hotelværelse eller morgenmad m.m. er dette muligt på bestillingssiden. Forplejning, udflugter, transfer m.m. er ikke inkluderet i priserne, med mindre dette er nævnt.