Oplev de smukke indonesiske paradisøer Bali og Gili Trawangan på denne fantastiske 14-dages rejse. Dette er en enestående oplevelse som byder på både kultur, oplevelser og afslapning.

Alt dette er med i rejsen til Bali og Gili:

• Flybilletter til Bali

• 13 overnatninger på 3 stjernede hoteller

• Morgenmad alle dage

• Transport til og fra lufthavnen

I alt for Bali og Gili Trawangan (pr. voksen) 9.883 DKK

BESTIL HER

 

Tegallalang rismarkerne ved Ubud er utroligt smukke og det er bestemt et must see på ferie. Rismarkerne vandes via Subak ( traditionelle balinesiske kooperative vandingssystem) som ifølge historien blev opfundet af en hellig mand ved navn Rsi Markandeya i det ottende århundrede. Dele af filmen Spis, Bed, Elsk med Julia Roberts er optaget ved de smukke rismarker.

De omkring 700 aber der lever i Monkey Forest kan være lidt nærgående. Men skoven er bestemt et besøg værd, specielt hvis man har børn med på turen.

En ung balinesisk danser opføre Ramayana-dansen i et tempel på Bali. Hindukulturen på Bali er stadigt stærk og du oplever hvordan den påvirker hverdagen når du bevæger dig rundt på øen.

Pura Ulun Danu Bratan det flydende tempel er nok et af de mest berømte templer på Bali og du kan nemt bruge timer på bare at nyde området omkring templet.

Strandene på Gili Trawangan er helt utrolige. Du kan bl.a snorkle rundt blandt de farverige fisk.

Rejseprogram til paradisøerne Bali og Gili

– 4 nætter i Ubud inkl. morgenmad, 4 nætter på Gili Trawangan og 5 nætter i Sanur 4.799 DKK
– Flybilletter til Bali (vejledende priser)- Inklusiv 30 kg. bagage 5.084 DKK

I alt for Bali og Gili Trawangan (pr. voksen) 9.883 DKK

BESTIL HER